HVAD VENTER DU PÅ?

En unik central placering på øen

Kun 45 minutters færgetur væk finder du den smukkeste klitcamping på alle vadehavsøerne, nemlig Camping Duinoord på Ameland. Vores klitcamping er et fantastisk syn og har en unik central placering på øen. Derudover ligger vores camping direkte på stranden og er meget børnevenlig!

Kommer du til vores klitcamping med dine børn, som par eller med en gruppe? Vi har skønne indkvarteringer til forskellige typer grupper på vores klitcamping. Vælg dit yndlingsophold nedenfor!


BOOK ONLINE NU

Din egen campingplads i klitterne

På vores smukke klitcamping har vi fire forskellige campingpladser. Et område er kun egnet til små telte til maksimum to personer, og de andre områder er egnede til op til seks personer.


Ud over pladser til små telte har vi også pladser til store telte. Dette er rummelige pladser med elektriske tilslutninger, hvilket giver dig mulighed for at tilslutte alt, hvad du har brug for. Det gælder også for vores pladser til campingvogne og autocampere. Så kan du nemt lave din egen kaffe om morgenen!

Derudover har vi oprettet særlige campingpladser med private sanitære faciliteter. Her har du dit eget bad og toilet, som rengøres grundigt hver dag. 

Du kan også vælge, hvor du vil bo. En personlig campingplads mod klitterne, bag klitterne eller måske ved skovbrynet? Og vil du vågne op til lyden af dyr, der lige er vågnet, eller til havets bølger? Du kan angive dine præferencer, når du booker. Der er ikke noget forkert valg på klitcamping på Ameland.


Kamperen duinoord

En klitcamping med komfortabel indkvartering

Vil du leje en hytte eller en campingvogn på klitcamping Duinoord? Så har du masser af valgmuligheder blandt smukke og komfortable indkvarteringer til forskellige gruppestørrelser. Vil du have et par romantiske nætter sammen? Så flygt til vores glampingtelt Little Canvas Escape. Dette er et stilfuldt telt designet i samarbejde med lokale iværksættere og designere.

Et ægte Wadden Island-produkt med lækre senge, der sikrer en uforglemmelig oplevelse! Bemærk: Dette telt fås også i en større størrelse til fire personer. Børn elsker det også her! 

Kommer du til vores klitcamping med en gruppe på fire? Så kan I. bo i en af vores smukke hytter, nemlig i:


Her finder du alt, hvad du har brug for. En komfortabel dobbeltseng, en køjeseng og dit eget bad, håndvask og toilet. Som prikken over i'et har du din egen terrasse med havemøbler og hynder. Det har aldrig været så dejligt at spise morgenmad i klitterne på klitcamping. 

Vil du hellere være midt i klitterne i din egen campingvogn? Så har vi en udlejningsvogn til dig. Campingvognen har en luksuriøs stue med rundsiddegruppe og separat spisebord. Der er også et tv med stereoanlæg. Så om aftenen kan du se din yndlingsserie på Netflix eller afspille din egen Spotify-playliste!


Chalet 283 buiten

Mange faciliteter på vores strandcamping

Tager du ofte på ferie med kufferter fulde af tøj, tasker fulde af mad og drikke og cykler bag på bilen? Det er alt sammen unødvendigt! Du kan vaske dit tøj i vaskeriet på klitcampingen, købe din mad og drikke i vores campingbutik, og det er også en mulighed at leje et par cykler hos os! Vi gør dit ophold så nemt som muligt på Amelands camping i klitterne.

Vi forsøger ikke kun at gøre dit ophold på vores klitcamping så nemt som muligt, men også så sjovt som muligt. Der arrangeres aktiviteter for hele familien, men også kun for børnene. Der arrangeres sjove spilleaftener, og der er også et fantastisk animationsteam til stede. Er du nysgerrig? Se nedenfor, hvad vi arrangerer!


FÅ MERE VIDEN HER
Animatie duinoord

Omgeving van Camping Duinoord

Der er så meget at opleve i omgivelserne omkring campingpladsen, at det næsten er for meget at nævne. Derfor er vi glade for at kunne dele, hvad campingens personale anser for at være de bedste aktiviteter i løbet af din ferie på Ameland.

Har du lyst til at være aktiv i ferien? Så er du på rette sted i omgivelserne omkring klitcamping Duinoord. Oplev for eksempel den flotte natur, og tag på smukke gå- og cykelture langs klitterne, strandene og skovene. Og med mere end 90 kilometer cykelstier er cykelturene uendelige.

Tag også på kitesurfing. Der er flere surfskoler med egnede instruktører til at lære dig kitesurfing. Tjek hurtigt alle de udendørs muligheder. Og der er selvfølgelig mange flere sportsaktiviteter, da du også kan springe i faldskærm, ride og spille golf på Ameland.

Fra klitcampingen kommer du hurtigt til de bedste steder at spise og drikke. Hvis du vil købe ind, kan du bare gå i supermarkedet på klitcamping Duinoord. Du kan også få en lækker bid i snackbaren på campingpladsen. Men glem ikke at nyde en dejlig frokost, middag eller drink i de hyggelige strandpavilloner, der ligger på Amelands strande.


Omgeving vuurtoren

Book en plads på vores klitcamping nu

Har du allerede fundet din favoritplads på vores klitcamping? Er det en stille campingplads i skovbrynet eller et romantisk telt for to i klitterne? Uanset hvad du vælger, så skynd dig at booke din yndlingsplads nedenfor, før en anden gør det.

Book nu