Udforsk Ameland på cykel

Under dit ophold på Strandcamping Duinoord, kan du med fordel leje en cykel. Det er nemlig en ideel måde at transportere dig selv rundt på, når du skal udforske de mange smukke steder på øen, og der er tusindvis af cykelstier fordelt på øen. Du kan også sagtens medbringe din egen cykel – hvis ikke kan du nemt leje hos os.

LEJ EN CYKEL

Slap af, og udforsk hele øen

Når du bor på Camping Duinoord, finder du flere steder med cykeludlejning. Her kan du vælge mellem forskellige modeller – alt fra elcykler til mountainbikes. Du kan cykle langs diget ved Vadehavet, gennem klitterne og skoven, og udforske de smukke byer Buren, Nes, Ballum og Hollum på Ameland.

Du må ikke glemme at besøge fyrtårnet eller cykle en tur til naturreservatet 't Oerd på øens østside. Under cykelturen kan du opleve smukke områder med imponerende udsigter, hvor du kan tage en pause.

MANGE VALGMULIGHEDER

Cykeludlejning på Ameland

Du kan blandt andet leje cykler på Fietsverhuur Kiewiet på Ameland. Kiewiet har tre steder på øen. Ét i centrum af Nes, ét tæt på færgehavnen og ét på campingpladsen. Her finder du et bredt udvalg af cykler, for eksempel tandemcykler, ladcykler, mountainbikes, børnecykler, elcykler og cykler med og uden gear. De kan også hjælpe med at transportere din baggage fra båden til din indkvartering. Denne service er endda gratis for grupper.

Nobel er et andet populært sted med cykeludlejning på Ameland. Dem finder du i Nes, Ballum og Hollum, og så har de to servicestationer i Buren. Nobel tilbyder også baggage service, samtidig med at de leverer cykler ned til havnen. Du har flere valgmuligheder, heriblandt børnecykler, mountainbikes, ladcykler, tandemcykler samt andre modeller. Hos Nobel kan du også leje udstyr som cykeltasker, børnesæder og hunde- og børnetrailere.

Hos Fietsverhuur Metz har du også mulighed for at leje cykler. Dette kan også gøres nemt gennem deres hjemmeside for Metz Ameland cykeludlejning. Alle modeller er ledige i alle de dage, du ønsker. Her kan du også få børnesæder og hundetrailere. Find Fietsverhuur Metz på Strandweg i Buren, og få mere information på vores campingplads.