Til Ameland

Skal du tage færgen til Ameland med din bil? For at benytte Wagenborgs færge skal du reservere plads til bilen på forhånd. Det kan du nemt gøre via hjemmesiden www.wpd.nl


Der er afgang fra Holwerd, og turen tager cirka 45 minutter. Efter den afslappende færgetur kan du køre til din campingplads på Strandcamping Duinoord for at læsse dit campingudstyr af.

Da Duinoord er en bilfri campingplads, kan du parkere din bil på en af campingpladsens parkeringspladser (mod betaling) eller på en offentlig parkeringsplads uden for pladsen (gratis). Bemærk: Hvis du vil have din bil med til øen (Ameland) med færgen, skal du huske at reservere tid til overfarten på forhånd.

Hvis du rejser til fods eller på cykel, kan du også parkere din bil ved molen i Holwerd. Det kræver ingen reservation. Men hvis du vil have cykel og bil med på færgen, skal du reservere. Det kan gøres via www.wpd.nl eller på telefon 0900-9238.


OFFENTLIG TRANSPORT

På Ameland

Der er få biler på Ameland, hvilket bidrager til den rolige atmosfære. Mange mennesker bevæger sig rundt til fods eller på cykel. Du kan tage din egen cykel med på færgen eller leje en, når du er på øen. Ameland har et omfattende netværk af gang- og cykelstier, der forbinder landsbyerne, klitterne, skovene og strandene. Det gør vandring og cykling til populære og behagelige måder at udforske øen på.

Ameland har et godt netværk af busser, der forbinder landsbyerne og attraktionerne. Offentlig transport er en bekvem måde at komme rundt på, hvis du ikke har dit eget transportmiddel. Taxaer er også tilgængelige på Ameland og er en bekvem måde at komme rundt på, hvis du har brug for det.


Bus ameland