En hytte på Ameland ved stranden

Tilbring jeres ferie sammen i en hytte på Ameland direkte på stranden og blandt klitterne. Lyder det tiltalende for dig? Så læs videre og se, hvad vadehavsøen Ameland og vores campingplads har at byde på. Spoiler: det er meget! 

Luksushytte på Ameland: smuk indkvartering bag klitterne

På Camping Duinoord har vi to forskellige typer hytter, nemlig Chalet 1 og Chalet 312. Disse hytter er ideelle til familier og kan rumme op til fire personer. Disse hytter er næsten identiske. Forskellene ligger primært i indretningen og placeringen.

Begge hytter har to soveværelser. Det ene soveværelse har en dobbeltseng, og det andet har en køjeseng. I sover i dejligt bløde senge, og vi sørger for dyner og puder. Det eneste, du skal bestille ekstra eller selv medbringe, er sengelinned.

Der er også et rummeligt badeværelse i hytterne. Når du kommer tilbage fra stranden, kan du skylle dig godt af i det rummelige og dejlige brusebad!

Begge boliger har et fantastisk åbent køkken med et gaskomfur med fire blus, køleskab, service og køkkenredskaber. Du behøver ikke at tage noget med hjemmefra, for det hele er her! Derudover er der en kaffemaskine og en kedel. Foretrækker du at medbringe din egen kaffemaskine? Det er ikke noget problem!

Disse smukke boliger har en dejlig terrasse med havemøbler og hynder. Vil du spise morgenmad på din egen terrasse blandt klitterne? Ja, det er muligt i alle vores hytter på Ameland. Kan du forestille dig en bedre måde at starte dagen på?

LEJ EN HYTTE PÅ AMELAND
Chalet campingplatz in holland direkt am meer

Andre smukke overnatningssteder

Du kan ikke kun booke en hytte på Ameland hos os, men vi har også andre overnatningssteder, som du kan leje. Disse inkluderer:

  • En udlejningscampingvogn
  • Et telthus af træ
  • Et lille glampingtelt
  • Et glampingtelt til familier
  • Et glampingtelt med private sanitære faciliteter

Vil du gerne leje et hyggeligt luksustelt eller bo i en campingvogn med familien? Hver indkvartering har sin egen charme og unikke atmosfære!

VÆLG DIN FORETRUKNE UDLEJNINGSBOLIG
Glamping duinoord

Sport, leg og strand på Ameland

Om sommeren er der meget at lave på vores campingplads, både sammen og for børnene alene. I kan nyde stranden sammen, for den ligger bogstaveligt talt for jeres fødder. Mens børnene leger i havet, kan du nyde den bog, du stadig mangler at læse færdig!

Om eftermiddagen kan du tage tilbage til din hytte på Ameland og få en kop kaffe, før du går til legepladsen og sparker til en bold på fodboldbanen.

Børnene kan også gå ud på egen hånd, da vi har et fantastisk animationsteam om sommeren! Hver dag er der et fuldt program, som børnene kan deltage i. Der er et program for teenagere og for de mindste. Der er tænkt på alle!

Vi arrangerer aktiviteter som håndværk, spil og skattejagter på stranden. Det giver dig tid til at tilbringe en afslappende eftermiddag på stranden med din partner eller nyde en hyggelig drink på terrassen i din hytte på Ameland. Nyd lidt fred og ro sammen. Hos os er det en ferie for alle!


OPDAG ALLE FACILITETER HER
Fietsen wandelen duinoord

Din hytte på Ameland er et ideelt udgangspunkt

Har du taget dine cykler med til din hytte på Ameland? Hvis ikke, kan du leje cykler hos os, for du skal se øen Ameland! Det kan nemt gøres ved at gå og cykle. Øen har velholdte cykelstier, der fører dig gennem forskellige landsbyer. Du kan også gå langs stranden og stoppe for at få en is og en drink ved en af de mange strandpavilloner.

Ud over at opdage den smukke natur via de mange cykel- og vandreruter kan du også dyrke sport her. Fiskeri, bowling eller ridning med dine børn? Det er muligt! Har du altid haft lyst til at spille golf, kitesurfe eller springe i faldskærm for de rigtig vovede? Det er også muligt på den lille ø Ameland! På den måde kan du nemt holde dig i form i løbet af din ferie. Efter en dag ude kan du slappe af i dit eget telt eller i en af vores komfortable indkvarteringer. Tip: Hold også øje med forskellige arrangementer her på siden, for der er altid fest på Ameland om sommeren!

Er du nysgerrig efter, hvad der ellers er at lave i området under din ferie ved havet? Se nedenfor, hvad du ellers kan lave.


OPDAG OMGIVELSERNE

Book din hytte på Ameland nedenfor

Bo i en komfortabel hytte på Ameland, midt i klitterne, direkte på stranden, med gode faciliteter og et smukt miljø. Lyder det ikke fantastisk? Så skynd dig at booke din ferie hos os på Ameland nedenfor, og lad forventningen begynde!

LEJ EN HYTTE PÅ AMELAND!
Chalet 316

Den smukkeste campingplads på vadehavsøerne

Book nu plads på den sjoveste, smukkeste og største campingplads på vadehavsøerne, og oplev en uforglemmelig ferie. Når du kommer hjem, vil det føles, som om du har været i Spanien eller Italien. Mange har været der før dig med stor fornøjelse og syntes, at det var fantastisk! Læs alle anmeldelserne her.

Vores pladser er knappe, så vent ikke for længe, og book en plads direkte ved havet på campingpladsen på vadehavsøerne nedenfor!


SIKRE DIN PLADS PÅ VORES CAMPINGPLADS PÅ VADEHAVSØERNE