Campér på vadehavsøerne

En campingplads på vadehavsøerne, der ligger lige ved stranden, uden kæledyr, centralt placeret og kun 45 minutters sejlads væk. Lyder det som musik i dine ører? Så er vores campingplads på vadehavsøerne den helt rigtige feriedestination for dig! Du behøver ikke at rejse hele vejen til Sydeuropa, når du kan finde strand, hav og fremragende faciliteter i det nordlige Holland på vores campingplads på Ameland!

De bedste campingpladser på Ameland

På vores campingplads på vadehavsøerne finder du de smukkeste, største og mest stemningsfulde overnatningssteder og campingpladser på Ameland. Vil du gerne campere ved havet med os eller leje noget? Foretrækker du en plads ved vandet, i nærheden af skoven eller i klitterne? Det er alt sammen muligt hos os! Se vores kort, og book din favoritplads.

Camping ved stranden lige som du vil
Når du booker en ferie på Ameland hos os, kan du campere lige som du vil, og du bestemmer helt selv, hvordan, hvor og hvor længe du vil campere ved havet. Slå dit eget telt op i skovbrynet, eller sæt campingvognen op ad klitterne, så du kan gå lige ned på stranden? Vi opfylder dit ønske!

Vi har fire smukke, forskellige typer af campingpladser, nemlig:

  • Lille teltplads
  • Stor teltplads
  • Plads til campingvogn/camper
  • Campingplads med private sanitære faciliteter

Den lille teltplads er egnet til maksimalt to personer. I dette telt kan du ligge rummeligt og nyde lyden af det rullende hav i baggrunden i fred og ro. Det lyder godt, ikke?

Vores andre pladser kan rumme op til seks personer. Det er ideelt for familier, for disse campingpladser er også meget store. Der er masser af plads til at spille fodbold eller badminton med børnene. Selv hvis nogen rammer bolden forkert, hvilket kan ske for den bedste af os, lander den ikke direkte hos naboerne. Det er jo dejligt!

VÆLG DIN FORETRUKNE CAMPINGPLADS
Duinoord 092

Luksusferie eller glampingferie på vadehavsøerne?

Er du en campist, der kan lide at tage på ferie, hvor alt er klar til dig? Så er du kommet til det rette sted på vores campingplads på vadehavsøerne. Et feriehus på Ameland, en hytte eller et luksustelt? Mulighederne er mange hos os! Du kan blandt andet vælge mellem:

  • Udlejning af campingvogn
  • Little Canvas Escape - Bell Escape
  • Komfortabelt glampingtelt

Vores luksushytter og campingvogne er udstyret med en køjeseng og en dobbeltseng, har brusebad, håndvask og toilet, og du har en privat terrasse med havemøbler inklusive hynder. Her kan du sidde behageligt og nyde solen og en kop kaffe eller noget andet. Derudover er dette også et ideelt sted at spise morgenmad sammen om morgenen! Vores anden type hytte har endda centralvarme. Hvis vejret er dårligt, kommer du aldrig til at fryse!

Vores telthuse af træ er ideelle til store familier. De kan rumme op til seks personer og har endda rindende vand. Det er luksus. Ud over telthusene har vi også et hyggeligt og stilfuldt luksustelt klar til dig. Dette glampingtelt er velegnet til 2 voksne og 2 børn. Teltet har komfortable senge og er stilfuldt indrettet. Dette er ikke camping ved havet, men glamping ved havet!


VÆLG DIN FORETRUKNE UDLEJNINGSBOLIG
Glamping duinoord

Camping ved havet med masser af komfort

På vores campingplads på vadehavsøerne ved havet kan du ikke kun nyde udsigten, vandet og solen, men du har også adgang til vores fantastiske faciliteter. Du kommer ikke til at mangle noget, når du camperer ved havet!

I vores campingbutik kan du købe alle de nødvendige dagligvarer og også finde de friskeste rundstykker fra vadehavsøerne, så du kan nyde en lækker frisk morgenmad hver dag! 

Derudover har du adgang til vores store Wi-Fi-netværk, så du altid kan holde dig opdateret med de seneste nyheder, vi har et vaskerum, og der er en moderne central bygning, hvor du kan finde vores kantine, snackbar og animationsrum. Har du ikke lyst til at lave mad? Så kan du få lækre snacks her.

Apropos animation. Vi har også et fantastisk og sjovt animationsteam i højsæsonen. Vi vil ikke afsløre alt, men børnene kan se frem til håndværksmorgener, sportskonkurrencer og sjove skattejagter på stranden. Derudover kan børnene hygge sig på vores sjove legepladser, og vi har også et stort lege- og spilområde! Kedsomhed er ikke en mulighed.


OPDAG ALLE FACILITETER HER
Fietsen wandelen duinoord

Besøg alle vadehavsøerne fra vores campingplads

Fra vores campingplads på vadehavsøerne kan du besøge Ameland såvel som Texel, Vlieland, Terschelling og Schiermonnikoog. Du får travlt med at opleve de smukkeste steder. Har du planer om at gøre det? Så book mindst en uge hos os, for med vores tips og anbefalinger vil en weekend på Ameland ikke være nok!

Hvis du medbringer dine egne cykler, kan du besøge de charmerende landsbyer Nes og Buren på Ameland. Denne vadehavsø har cykelstier, der er mere end 100 kilometer lange. Det er også muligt at leje cykler hos os. På Ameland kan du bestige fyrtårnet i Hollum, få en lokal drink kaldet en "nobeltje" på Nobel eller besøge bunkermuseet. Vandsportsentusiaster vil også finde masser at lave her.

Til højre for vores campingplads ligger vadehavsøerne Terschelling og Schiermonnikoog. Fra vores campingplads er der nem og hurtig adgang til disse vadehavsøer med færge, og der er også meget at lave her. I øvrigt er cykler tilladt om bord!

Schiermonnikoog er lille, men absolut et besøg værd. Du kan gå perfekte ture her, da øen har den bredeste strand i Europa. Besøg også Eendenkooi. Det er et unikt og særligt stykke kulturarv. Et andet tip: Tag Balgexpress, som tager dig til det fjerneste punkt i Schiermonnikoog, nemlig Balg. Vær dog opmærksom på, at dette sted ikke er tilgængeligt uden vejledning. Her kan du se den smukke, uberørte natur i dette unikke, ubeboede område i vores eget land.

Til venstre for vores campingplads ligger vadehavsøerne Terschelling og Texel. På Terschelling kan du bestige det ældste fyrtårn i Holland, nemlig Brandaris. I landsbyerne Oosterend og Midsland kan du besøge hyggelige caféer og nyde lækker mad, og du kan også tage på sæltur her. Festentusiaster vil også nyde det her! En anbefaling er Hessel.

På Texel kan du besøge fly- og krigsmuseet, tage på smukke strandture, besøge udsigtspunktet Fonteinsnol eller Texel-bryggeriet. Her kan du smage de lækreste lokale Texel-øl!

Book nu

Vi er klar til dig fra april til november

På den sjoveste campingplads på vadehavsøerne er du velkommen fra 1. april til 1. november til at nyde camping ved havet. Vil du gerne på ferie under Kristi himmelfart, på tur med børnene i majferien eller en stille midtugeferie i september? Du er altid hjertelig velkommen!

Et weekendophold

Et weekendophold på vores campingplads på vadehavsøerne er perfekt i påskeweekenden, i forbindelse med Kristi himmelfart eller i pinsen! Book et romantisk telt sammen, og lej nogle cykler for at udforske Ameland eller besøge de andre Vadeøer fra vores campingplads. Gå smukke ture på stranden, og slut dagen af på en af de små restauranter i de charmerende landsbyer på øen. Du får en weekend, hvor du kan slappe helt af!

En midtuge væk fra stress og jag

En midtugeferie på vores campingplads på vadehavsøerne er bedst om foråret eller efteråret, for eksempel i juni eller september. Vores campingplads er behageligt travl, der er ingen køer, og du vil ikke blive overrendt på stranden. Et vidunderligt tidspunkt at nyde solen, havet og stranden til en lavere pris og uden sommerferiens menneskemylder. Det ville du ikke sige nej til, vel?

En lang ferie med børnene

Leder du efter et skønt sted, hvor du har alt ved hånden til en ferie på vadehavsøerne med dine børn? Du finder alt dette på vores campingplads. Kom og campér ved havet, eller book et luksusophod, og nyd alle faciliteterne. 

Du behøver ikke at bekymre dig om børnene. De kan lege med andre venner på vores legeplads og bliver også underholdt af vores animationsteam. På den måde kan du også tage en pause og nyde solen, stranden og vandet. Her får du mulighed for at lade op!


OPLEV CAMPING PÅ AMELAND

Den smukkeste campingplads på vadehavsøerne

Book en plads på den hyggeligste, smukkeste og største campingplads på vadehavsøerne nu, og oplev en uforglemmelig ferie. Når du kommer hjem, vil du føle det, som om du har været i Spanien eller Italien. Mange har allerede været der før dig med stor fornøjelse og syntes, at det var fantastisk! Læs alle anmeldelserne her. Vores pladser er knappe, så vent ikke for længe, og book en plads lige ved havet på vadeøernes campingplads nedenfor.


SIKR DIG EN PLADS PÅ VORES CAMPINGPLADS PÅ VADEHAVSØERNE