Strandferie tæt på hjemmet

Leder du efter en campingplads direkte på stranden som i Spanien? Vil du nyde at cykle i et fantastisk miljø som i Frankrig? Elsker du hyggelige og charmerende landsbyer som dem, man finder i Italien? Så tag på camping på Vadehavsøerne!

Book en campingplads på vores smukke beliggenhed lige ved stranden og bag klitterne, og kom på camping ved havet. Camping på Vadehavsøerne er perfekt til din ferie.


VÆLG DIN CAMPINGPLADS VED HAVET

Camping på Vadehavsøerne på Camping Duinoord

Camping på Vadehavsøerne giver dig masser af komfort, fred og luksus. Alle campingpladser er rummelige og udstyret med elektricitet. Har du flere elektroniske enheder? Glem ikke at medbringe en strømskinne. Vores WiFi-netværk har stor rækkevidde og er gratis. Du kan vågne op med en frisk kop kaffe og tjekke de seneste nyheder på din telefon, laptop eller tablet, når du tager på ferie på Ameland.

Det er ikke noget problem at tage dit eget telt med til vores campingplads. Du kan vælge en af vores teltpladser, enten lille eller stor. Den eneste forskel er størrelsen. Den store teltplads er logisk nok større og kan rumme op til seks personer. Den lille teltplads er velegnet til op til to personer. Tip: Når du booker, kan du angive, om du foretrækker en plads nær skovbrynet eller tættere på klitterne. Hvis du booker uden en "præferencebooking", forbeholder vi os ret til at placere dig hvor som helst på vores campingplads på Ameland.

Hvis du kommer med campingvogn, foldevogn eller autocamper for at campere på vadehavsøerne, har vi særlige pladser til campingvogne og autocampere. Disse pladser er velegnede til op til seks personer og ligger i et fladt klitområde. Det er smukke steder med udsigt over klitterne. Hver aften kan du nyde en fantastisk solnedgang her!

Vi har også nye campingpladser med private sanitære faciliteter. Disse pladser er velegnede til autocampere, campingvogne og op til seks personer. Vil du campere på vadehavsøerne, men med luksus og komfort som derhjemme? Så er dette stedet for dig! Du har dit eget bad og toilet, som rengøres dagligt.

SE VORES FULDE TILBUD
Womo duinoord

Luksus glamping indkvartering

Når du tager på camping på Vadehavsøerne, kan du også vælge mere luksus. Til det formål er der også overnatningsmuligheder på campingpladsen. Book for eksempel en smuk hytte. Du kan vælge mellem Chalet 1 og Chalet 312. Begge hytter har plads til fire personer og er udstyret med alle bekvemmeligheder såsom to soveværelser, et køkken, et badeværelse med bruser, håndvask og toilet og en dejlig terrasse. Den eneste forskel er beliggenheden. 

Chalet 1 ligger mere mod campingpladsen, og Chalet 312 ligger tættere på klitterne. Hvad er din favoritplacering for en hytte? Du kan også vælge at leje en campingvogn. Den er udstyret med de samme bekvemmeligheder som hytterne. Den eneste forskel er, at du bor i en campingvogn i stedet for en hytte, når du camperer på vadehavsøerne.

En ægte glamping-ferie
Når du vil holde ferie på Ameland, men med en mere spændende oplevelse, kan du nyde et af vores glampingtelte. På Camping Duinoord er der fire forskellige typer af telte, som giver dig den ægte glamping-følelse.

  • Rent-a-Tent - Specielt til fem personer. Nyd alle bekvemmeligheder såsom private sanitære faciliteter, et opholdsområde og et soveområde.
  • Little Canvas Escape - Bell Escape - Egnet til to personer for en hyggelig glampingoplevelse.
  • Bell Escape Family glampingtelt - Har de samme bekvemmeligheder som Little Canvas Escape, men du kan bo med en familie på fire eller med tre voksne. Med sanitære faciliteter rundt om hjørnet og et smukt interiør er dette virkelig camping på vadehavsøerne.
  • Nyhed! Rent a Tent Duynlodge - Dette megastore telt er velegnet til seks personer. Uanset om du vil slappe af i opholdsrummet eller på den smukke terrasse, kan du nyde det overalt. Opholdsområdet har også et møbleret køkken. Derudover er der to sovekabiner.
SE ALLE VORES OVERNATNINGSSTEDER
Belle zelt 2 pers 1

Udstyret med alle bekvemmeligheder

Camping på vadehavsøerne på Camping Duinoord giver dig masser af komfort. Du kan bruge internet, sanitære faciliteter og vaskeri gratis. Derudover har vi en campingbutik med et bredt udvalg af produkter. Du behøver ikke at forlade campingpladsen for at handle. Det er praktisk!

Vi bager friske rundstykker hver morgen, så du kan nyde en himmelsk morgenmad hver dag, mens du camperer på vadehavsøerne. Æg, chokoladedrys, ost, skinke og andre typer brødpålæg. Vi har det hele! Bemærk: Du behøver heller ikke bekymre dig om aftensmad og grillmad, for der er masser af kød og fisk i vores supermarked på campingpladsen.

Du kan også få en lækker snack, eksempelvis. pommes frites eller pizza, i vores moderne centerbygning eller restaurant. Ideelt til at tage en pause fra madlavningen en aften, mens du camperer på vadehavsøerne! Du kan nyde din snack med en god drink på vores (overdækkede) terrasse! Det er dejligt, hvis vejret er lidt mindre godt, eller hvis du har tilbragt lidt for lang tid i solen.

Og vil du gerne udforske Ameland, men har du ikke medbragt dine cykler? Intet problem, for det har vi en løsning på. Du kan simpelthen leje cykler hos os. Du kan finde flere oplysninger og priser nedenfor!


KIEWIET CYKELUDLEJNING
Sport en fietsen

Camping på vadehavsøerne har aldrig været så sjovt

Har du besluttet dig for at komme og nyde en velfortjent ferie hos os? Det er et rigtig godt valg, for Ameland er en smuk ø! Små maleriske landsbyer omgiver vores campingplads, som er let tilgængelige til fods.

For cykelentusiaster er Ameland et sandt paradis. Med mere end 100 kilometer cykelstier kan den ægte cyklist nyde sig selv fuldt ud her. Disse cykelstier fører dig forbi forskellige seværdigheder og charmerende landsbyer som Nes. Stop ved en af disse landsbyer, og nyd de lokale specialiteter.

Glem ikke at besøge en af de mange stemningsfulde strandpavilloner. Om aftenen er der lejrbål, og alle de hyggelige lys tændes. Oplev det smukke Ameland, mens du camperer på vadehavsøerne.

Er du nysgerrig efter, hvad du ellers kan lave i området, når du tager på camping på vadehavsøerne? Se nedenfor, hvad du ellers kan lave.

BOOK PLADS PÅ VORES CAMPINGPLADS I KLITTERNE
Cultuur ameland

Book din ferie til Ameland nu

Kan du se dig selv campere på vadehavsøerne? Vågn op i dit eget telt, svøm i havet om eftermiddagen, grill i klitterne om aftenen, og afslutt dagen i en af de mange strandpavilloner. Kom på ferie til Ameland på Strandcamping Duinoord. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Book nu