UDFORSK AMELAND

På cykel!

Når du bor på Strandcamping Duinoord, er det naturligvis oplagt også at udforske resten af øen. På cykel kommer du forbi de smukkeste steder på øen. Måske har du medbragt dine egne cykler på din ferie på Ameland, men hvis det ikke er tilfældet, kan du bare leje dem her. Der findes forskellige cykeludlejningsfirmaer, hvor du kan leje forskellige modeller under dit ophold på Duinoord.

Med en cykel kan du følge smukke ruter langs vadehavsdiget, gennem klitterne eller skoven. Du kan endda cykle til en af de maleriske landsbyer på Ameland. Glem ikke også at besøge fyrtårnet eller cykle til det betagende naturreservat 't Oerd. Undervejs støder du på de smukkeste steder med imponerende udsigter, eller du kan tage en pause på en hyggelig terrasse.


MASSER AF MULIGHEDER

Cykeludlejningsfirmaer

Du kan leje cykler på Ameland, for eksempel hos Kiewiet cykeludlejning. Dette cykeludlejningsfirma har tre steder på Ameland: et i centrum af Nes, et på Veerdam og et på vores campingplads. Det er meget praktisk. 

Kiewiet cykeludlejning har et stort udvalg af blandt andet: 

  • Tandemcykler
  • Ladcykler
  • Mountainbikes
  • Børnecykler
  • Elcykler
  • Cykler med eller uden gear

De har også en bagageservice, der bringer dine ejendele til din feriebolig, når du er ankommet med båd. Denne service er endda gratis for grupper.

Nobels cykeludlejning har afdelinger i Nes, Ballum og Hollum samt to servicepunkter i Buren. Så uanset hvilken landsby du befinder dig i, kan du altid finde service i nærheden. Nobel cykeludlejning tilbyder også bagageservice. For grupper bringer de endda cyklerne til båden. Nobel cykeludlejning har også et stort udvalg af børnecykler, mountainbikes, ladcykler, tandemcykler og andre modeller. Du kan også leje cykeltilbehør som cykeltasker, barnesæder, hunde- og børnetrailere her. Ligesom cykler med elmotor.

Hos Metz cykeludlejning kan du også leje forskellige cykler på Ameland. Dette kan også gøres via hjemmesiden for Metz cykeludlejning Ameland. Du kan leje alle modeller i det ønskede antal dage. Du kan også gå til Metz cykeludlejning for barnesæder eller hundetrailere. Placeringen er på Strandweg i Buren, men campingpladsen kan give mere information om dette.