FORNØDENHEDER

Bad- og toiletfaciliteter og vaskerum

Spredt ud over Camping Duinoords område finder du moderne, rummelige og velholdte bad- og toiletbygninger. Vi har også et vaskerum med vaskemaskiner, en centrifuge og tørretumblere til din rådighed. Desuden kan du stryge tøj og fryse køleelementer her.

DEJLIGT VARME BRUSEBADE

Velholdte faciliteter

Som campist er der én ting, der er meget vigtig for dig: velholdte sanitære faciliteter. Det finder du på Camping Duinoord. Flere sanitetsbygninger er spredt over hele vores område. De er moderne, rummelige og rengøres regelmæssigt, så du altid kan tage et behageligt brusebad, vaske op og gå på toilettet.

Bemærk venligst: Du skal bruge et chipkort til varmt vand. Disse kan købes i receptionen.

Sanitair Duinoord Wasbakken

EFTER EN DAG PÅ STRANDEN

Faciliteter indendørs og udendørs

Har du tilbragt en dag på stranden? Så er det ikke ualmindeligt at finde sand overalt. Heldigvis har vi udendørs brusere, som er placeret på ydersiden af sanitetsbygningen. Før du vender tilbage til din plads, kan du nemt skylle dine fødder eller tage et brusebad for at vaske sandet ud af håret.

Sanitair douche buiten

EKSTRA BELEJLIGT

Vores vaskerum

Vores bad- og toiletfaciliter sikrer, at du er ren. Men bare rolig, vi har også faciliteter til dit snavsede tøj, Vores vaskerum har vaskemaskiner, en centrifuge og tørretumblere, der venter på dig. På den måde bliver dit tøj ikke bare rent, men også hurtigt tørt. Praktisk, ikke?

Derudover kan du stryge dit tøj i vores vaskerum. Endelig tilbyder vi muligheden for at fryse køleelementer.

Godt at vide: Du skal bruge et chipkort for at bruge vores vaskemaskiner, centrifuger og tørretumblere. Dette chipkort kan også bruges til varmt vand.


Duinoord chipkaart